La CUP engega el primer certamen Millorem Corbera

Des de l’assemblea local de la CUP engeguem el primer certamen Millorem Corbera. Aquest concurs està orientat a la realització de nous projectes que siguin atractius per Corbera, des de múltiples àmbits i que poden ser desenvolupats per les entitats o per persones a títol individual. El certamen tindrà un fons econòmic de 4.200 euros, en un principi repartit entre dos premis de 2.200 i 2.000 euros respectivament. Els projectes guanyadors el triarà un jurat popular, totalment independent de la nostra organització.

 

La voluntat d’aquest certamen és facilitar un finançament per a la realització de projectes, que moltes vegades no poden tirar endavant per falta de pressupost. En el programa electoral de la CUP per les eleccions del 2015, ja vam anunciar que destinaríem un 40% dels ingressos que obtinguem de les retribucions dels tres càrrecs electes que tenim a l’Ajuntament. Des de la CUP hem vingut denunciant que considerem excessius els sous i les retribucions dels membres de l’equip de govern i de l’Ajuntament i considerem que hem de fer un retorn social de part d’aquests diners, a projectes que busquin la millora de la població de Corbera. Des de la CUP plantegem aquest certamen amb voluntat de continuïtat i el farem en el primer i tercer curs de cada legislatura, sempre que estiguem a l’oposició, ja que considerem que si estem al govern podrem reduir la despesa dels sous i destinar-la a projectes similars.

 

Per tal d’explicar millor tot el què representa el Certamen hem convocat un acte de presentació el proper dijous 22 de març a les 20h a la Sala Polivalent de la Biblioteca Can Baró, on podreu resoldre qualsevol dubte que tingueu. També hem obert una pàgina on hi trobareu tota la informació i documentació referida al primer Certamen Millorem Corbera. (corbera.cup.cat/millorem-corbera) Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres mitjançant qualsevol de les eines que tenim, ja sigui per correu o per xarxes socials.

 

Així que ja sabeu, si teniu un projecte per Corbera i el voleu tirar endavant, no dubteu a participar en el Certamen Millorem Corbera.